Tarjoan ravitsemusasiantuntijapalveluita


Yksityishenkilöille


♥  Tietoisen syömisen voima -verkkovalmennus, lisätietoa täältä


♥  Ravitsemuksen vuosihuolto

Tuntuuko sinusta, että syömisessäsi olisi parantamisen varaa, mutta et tiedä mistä kannattaisi lähteä liikkeelle? Joskus terveyttä edistävät tärkeät päätökset unohtuvat arjen kiireissä ja kaipaavat mieleen palauttamista. Ja hyvätkin tottumukset kaipaavat välillä päivittämistä. Tule ravitsemuksen vuosihuoltoon, jossa tarkistetaan yhdessä, että ruokavaliosi on tasapainoinen ja siten jaksat ja voit hyvin. Tapaamisessa pääset tarpeen mukaan tekemään käytännön harjoitteita ja saat sinun arkeesi sopivia käytännön vinkkejä ja ohjeistuksia sekä tietenkin runsaasti innostusta ja kannustusta hyvien tottumusten ylläpitoon ja tarvittavien muutosten tekemiseen. Onnistuu myös etänä esim. Skypen välityksellä.

Ravitsemuksen vuosihuolto 99 € / 75 min


  Ruokavalion katsastus

Ruokavalion katsastuksessa ravinnonsaantisi analysoidaan ravintolaskentaohjelmalla pitämäsi kolmen päivän ruokapäiväkirjan perusteella. Saat ruokapäiväkirjan pitämiseen kirjalliset ohjeet. Kirjallinen palaute sisältää käytännölliset, ruokatason ohjeistukset ravintoaineiden riittävän saannin turvaamiseksi. Lisäksi saat arvion ruokavaliostasi kokonaisuutena terveyden edistämisen näkökulmasta.

Kolmen päivän ruokapäiväkirjan analysointi + kirjallinen palaute 89 € (sis. alv 24 %)


♥  Ravitsemusterapia (yksilöohjaus), lisätietoa täältäYrityksille ja yhteisöille

Oletko järjestämässä työpaikkanne työhyvinvointipäivää? Tarvitseeko henkilöstönne ravitsemusaiheista koulutusta? Innostavat ja käytännönläheiset luennot, kurssit ja koulutukset suunnitellaan tarpeidenne mukaan tai valitaan valmiista paketeista.


♥  Luennot (valmiit ja räätälöidyt luennot esim. työhyvinvointipäiviin)

♥  Esimerkkejä valmiista luennoista

- Tietoisen syömisen voima - kohti rentoa ruokasuhdetta

- Kohtuullistamista vai karkkilakkoja? - pysyvien ruokavaliomuutosten salat

- Niukistelusta nautiskeluun - viimeinen painonpudotus 

♥  Lisätietoa täältä


♥  Ryhmäohjaus (kurssit esimerkiksi syömisen hallinnasta, tietoisesta syömisestä ja painonhallinnasta)


♥  Asiantuntijakirjoitukset (esimerkkijutun voit lukea täältä, s. 4-6)


♥  Asiasisällön tuottaminen ja tarkistus (esimerkiksi tuote-esitteisiin)


Ota yhteyttä niin pohditaan yhdessä teille parhaiten sopiva ratkaisu!

katri.liski@ravitsemusilo.fi. tai p. 0400 822 562Asiakkaiden kokemuksia Katrin vastaanotolta ja kursseista

prev next
 

Tervetuloa ravitsemusterapeutin ohjauskäynnille


Onko sinulla pulmia syömisesi kanssa? Onko sinulla sairaus, jonka hoito vaatii erityisruokavaliota? Haluatko tarkistaa, että saat ruoasta kaiken tarvitsemasi?


Löydä yhdessä asiantuntijan kanssa oma tapasi syödä hyvin. Söit mitä ja miten tahansa, saat aina apua asiantuntijalta, joka ottaa huomioon juuri sinun tilanteesi.


Syömisellä on merkittävä vaikutus siihen, miten voit. Kun syöt järkevästi, pysyt terveempänä ja jaksat paremmin.


Löydä yhdessä asiantuntijan kanssa oma tapasi syödä hyvin. Söit mitä ja miten tahansa, saat aina apua asiantuntijalta, joka ottaa huomioon juuri sinun oman tilanteesi.


Syömisellä on merkittävä vaikutus siihen, miten voit. Kun syöt järkevästi, pysyt terveempänä ja jaksat paremmin. Oikeanlainen ravitsemus ennaltaehkäisee ja hoitaa monia sairauksia, kuten diabetesta, sydän- ja verisuonitauteja, kihtiä ja syöpää. Oikeanlainen ravitsemus auttaa myös esimerkiksi ärtyvän suolen oireyhtymään, kohonneeseen verenpaineeseen, kohonneisiin kolesteroliarvoihin ja lihavuuteen. Vegaaniksi tai kasvissyöjäksi ryhtyvän on hyvä tarkistaa, että on koostanut ruokavalion monipuoliseksi ja nautittavaksi ja että saa ruoasta elimistön normaaliin toimintaan tarvittavat ravintoaineet.


Ravitsemusterapeutin vastaanotolle kannattaa tulla silloin, kun sinulla on mikä tahansa syömiseen liittyvä pulma. Saat apua esimerkiksi vatsa- tai suolistovaivoihin, painon nousuun tai kohonneisiin kolesteroliarvoihin.  Olet lämpimästi tervetullut myös silloin, kun haluat tarkistaa, että saat ruoasta kaiken tarvitsemasi ja syöt tasapainoisesti ja terveyttä edistävästi.


Tapaamisessa kartoitetaan tilannetta ja etsitään yhdessä juuri sinulle sopivia käytännön ratkaisuja. Myös kokemukselliset harjoitteet ovat tärkeä osa ohjausta. Jo yhdessä 60 minuutin tapaamisessa voi löytyä ratkaisuja useampaankin pulmaan. Tapaamisessa arvioidaan ravitsemusta kokonaisuutena ja tavoitellaan hyvinvointia pitkällä tähtäimellä. Esimerkiksi painonhallinnassa keskitytään kuurien ja ”kituuttamisen” sijaan sinulle sopiviin, pysyviin elämäntapamuutoksiin ja hyvään oloon.


Ravitsemusterapeutilla käynnin ei tulisi olla ikävä kokemus. Tavoitteenani on saada asiakas innostumaan tarvittavista elämäntapamuutoksista siten, että hän tekisi ne itsensä vuoksi ja riittävän pienin askelin, jotta muutokset ovat pysyviä. Kannustan etenemään sopivan maltillisesti ja omat voimavarat huomioiden.

Ravitsemusohjausta asiantuntemuksella, kuunnellen, kannustaen ja innostaen.

♥ Ravitsemusilo ♥